PDA

Zobacz pełną wersję : Vallheru 1.3 by Luki



luki606
05-02-2011, 13:40
Elo :)
Mam silnik vallheru który jest zmodyfikowany , ponieważ chciałem aby mi służył ale zrezygnowałem z gry więc nie chciałem żeby się zmarnował umieszczę go tutaj. Posiada przede wszystkim zabezpieczenia (99,9%) zawsze można jakieś dorobić , modyfikacje w sobie tylko trzeba je dodać do bazy sql. ;). Jeżeli będziecie mieli z czymś problem albo znajdziecie błąd pisać na gg: 25185944.
Linki downloadu poszczególnych serwisów :)
POPRAWIONE PLIKI
Download (4Shared): http://www.4shared.com/file/iKGVIdCX/vallheru_by_Luki_Poprawione_.html
Download (RapidShare): http://rapidshare.com/files/446518415/vallheru_by_Luki_Poprawione_.rar

Nommo
05-02-2011, 21:05
fajnie, że ktoś wrzucił zmodyfikowany i poprawiony silnik vall :P Mam pytanko - Dasz jakieś screeny lub demo gry?

luki606
06-02-2011, 02:43
www.merus.cba.pl ;D macie testować możecie :) w razie błędów pisać ja je poprawie ;P. I strone główną trochę w olnym czasie zmienie :)

100200300
06-02-2011, 10:45
mam błedy,jak byś mógł zerknąć to będe wdzięczny
http://village.oz.pl
(gry nie postawiłem na darmowym serwerze, tylko na darmowej domenie)

luki606
06-02-2011, 16:24
Heh mi serwer i domena nie przeszkadza tylko tak prosił bym o to abyś mi napisał ten błąd np. taki jaki się wyświetla albo http://village.oz.pl/register.php to jest przykład który mi pomoże kopiujesz link u góry a ja będę wiedział już w jakim pliku jest błąd :) Najlepiej było by znać jeszcze linie ale to tam wiesz nie musi :)

Nommo
06-02-2011, 16:29
OK. Super mamy stronę. Screeny z wewnątrz gry by się przydały i jakieś konto testowe bo szczerze mówiąc nie chce mi się zakładać własnego na to, żeby zobaczyć jak to wygląda ...

luki606
06-02-2011, 17:19
Screen-y są nie potrzebne bo menu jest takie same jak w każdej wersji :) Tylko że można w nim znaleźć dodatkowe rzeczy!! Teraz odpowiedź dla tego osobnika :P 100200300 : to tak znalazłem 2 błędy które naprawiłem i już ich nie będzie gdy zrobię reupload plików a narazie nie będzie bo chwilowo popracuje nad stroną główną. :)
A jeżeli chodzi o błędy z wódką i buu to trzeba te pliki do bazy dodać gdzie wspominałem już w pierwszym poście.... a dla tych co nie wiedzą co trzeba dodać utworze specjalny folder w silniku o nazwie POMOC i tam będą wyjaśnione co trzeba zrobić :) aby nie było tych błędów one tak nie są szkodliwe ale kto nie chce ich mieć do trzeba skorzystać ze wskazówki. Ok myślę że wszystko jak będzie reup już to napiszę tutaj albo w nowym poście :P... Co do konta test będzie potem może :P
EDYTUJ:
Konto test: serwer: www.merus.cba.pl
login: lukaszgras11@wp.pl
hasło: Administrator1 (nie zaloguje was jeżeli dacie kopie trzeba wpisać :P)
Błędy poprawiłem i dałem reup więc można ściągać i nie powinno już ich być folder POMOC już jest zbyteczny więc go nie ma jak potrzebujecie pomocy pisać... a ja teraz idę się zrelaksować :D Miłej gry :);*

Nommo
06-02-2011, 19:39
Błędy, które wyłapałem:
Mozilla + Arena Walk = nic z tego - Masz chyba coś nie tak z overlibem w arenie, wiem, że to nie mod by Ty, lecz warto go poprawić i nie udostępniać czegoś zepsutego :P ;
Poczta nie działa - masz błąd :
Parse error: syntax error, unexpected $end, expecting ',' or ')' in /var/www/virtual/merus.cba.pl/languages/pl/mail.php on line 52, błąd w langach;

Wyłapałem tylko tyle, lecz nie chciało mi się patrzeć^^
Mam jeszcze pytanie. Co zrobiłeś, oprócz poprawienia błędów naszego kochanego Bugologa Vallherowskiego McFly'a i dodania MODu areny, który jest zagmatwany i zepsucia poczty ?

luki606
07-02-2011, 11:55
To tak :) ja ich nie mam w bazie pododawanych więc nie widać ale są :) : http://forum.gammo.pl/showthread.php?t=589 tu są wypisane wszystkie. Co do błędu poczty zaraz też postaram się naprawić :P.
EDYCJA
mail.php : linijka źle była zrobiona
arena walk : Działa już i wyświetla wszystkie mobki graczy itp. :)

100200300
07-02-2011, 18:16
chodziło mi o ten wątek:
http://forum.gammo.pl/showthread.php?t=12302&p=88204#post88204
ale kolega mi już pomógł.

100200300
07-02-2011, 19:10
mam jeszcze jeden problem, kiedy wejdę w karczmę wyrzuca errory:


[function.require-once]:
[function.require]: