PDA

Zobacz pełną wersję : darmowy silnik Unlimited



gryviawww
14-02-2011, 15:43
witajcie


specjalnie na życzenie użytkowników z naszego serwisu http://gryviawww.pl udostępniamy nasz stary projekt

silnik jest darmowy

nie wprowadza nic innowacyjnego
po prostu jak już używać silnika darmowego na zasadzie jak w Race, to niech to będzie chociaż w miarę dobrze napisane, bo jak wiadomo, podstawowa wersja Race pozostawia wiele do życzenia...


póki co plik jest do pobrania z http://gryviawww.pl/?x=download
jak wróci dział download na ********* to i tam się plik pojawi

na naszym forum też jest dział odnośnie silnika jakby co

a tu szerszy opis silnika:
http://forum.gryviawww.pl/showthread.php?tid=562

naka
28-08-2011, 15:34
jak chce wgrac te SQL to wyskakuje mi blad

Zapytanie SQL:

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `auta` (

`auto` INT( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`nazwa` VARCHAR( 100 ) NOT NULL ,
`obrazek` VARCHAR( 100 ) NOT NULL ,
`vmax` INT( 11 ) NOT NULL ,
`do100` INT( 11 ) NOT NULL ,
`bak` INT( 11 ) NOT NULL ,
`cena` INT( 11 ) NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `auto` ) ,
KEY `cena` ( `cena` )
) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = utf8 AUTO_INCREMENT =5;

MySQL zwrócił komunikat:

#1046 - No database selected

TorchLight
28-08-2011, 16:04
#1046 - No database selected

po lewej stronie ekranu masz listę baz danych, musisz jednaz nich wybrać i dopiero wtedy wejść i wklejać kod

naka
28-08-2011, 17:17
Jak chce zrobic konto to nie idze
Zamiast zrobic kropki w hasle to widac a w powtorz haslo juz za zasloniete kropkami i w hasle wyskakuje takie cos d5fad0cda8f1079681ec510bb20a586c

gylopl
28-08-2011, 17:19
moze bys se zainteresowal najpierw podstawowymi kursami php/mysql, a dopiero potem zaczal robic gre.

TorchLight
28-08-2011, 17:25
o facet... to gdzie ty tą gre "zainstalowałeś"

naka
28-08-2011, 18:24
ale jak zainstalowac :D

mex
28-08-2011, 18:31
przecież jest napisane w pliku .txt


3. Przekopiuj wszystkie pliki na serwer

4. Ustaw odpowiednie parametry połączenia w pliku baza.php

5. Wejdź do phpMyAdmin i wybierz odpowiednią bazę danych z listy po lewej

6. Po wybraniu bazy przejdź do zakładki SQL i wklej tam poniższe polecenia SQL:

naka
28-08-2011, 18:33
zrobile to

dimitri
21-06-2012, 22:09
Wiem, że to stary silnik, ale chciałem wypróbować ;p Mam problemik .. Gdy chce wejść na stronę (zrobiłem wszystko z notatnika) wyskakuje mi: socket error

@Edit Już sobie poradziłem ;p

danio4don
06-07-2012, 10:26
silniczek się przyda ;]