Problem z Santic Layout
Forum MMO - Tworzenie gier via www i MMO
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Problem z Santic Layout

  1. Zarejestrowany
    Dołączył: Mar 2012
    Posty: 6
    Pobieralnia
    16
    Dodane pliki
    0
    Thumbs Up/W dół
    Otrzymane: 0/0
    Dane: 0/0
    Siła reputacji: 0

    Problem z Santic Layout

    #1
    Witam. Od razu przepraszam jeśli napisałem w złym dziale, jeśli tak to proszę o przeniesienie. Do rzeczy: Chodzi o to, że w Santicu jest folder images/layout. Jest tam logo, menumiddle, mainbottom itp. Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić, aby ten layout był u mnie w grze podczas zalogowania i na stronie głównej. Mam z tym problem dlatego napisałem tutaj. Z góry dziękuje za odp.

    0 Nie wolno! Nie wolno!
    Ostatnio edytowane przez Kemsan ; 02-06-2013 o 11:58

  2. Zarejestrowany
    Dołączył: Jun 2013
    Posty: 4
    Pobieralnia
    0
    Dodane pliki
    0
    Thumbs Up/W dół
    Otrzymane: 0/0
    Dane: 0/0
    Siła reputacji: 0

    Odp: Problem z Santic Layout

    #2
    Click here to enlarge Zamieszczone przez Ultimaq Click here to enlarge
    Witam. Od razu przepraszam jeśli napisałem w złym dziale, jeśli tak to proszę o przeniesienie. Do rzeczy: Chodzi o to, że w Santicu jest folder images/layout. Jest tam logo, menumiddle, mainbottom itp. Chciałbym się dowiedzieć jak zrobić, aby ten layout był u mnie w grze podczas zalogowania i na stronie głównej. Mam z tym problem dlatego napisałem tutaj. Z góry dziękuje za odp.
    Mam taki sam problem, mam nadzieję, że ktoś nam pomoże Click here to enlarge

    0 Nie wolno! Nie wolno!

  3. Zarejestrowany
    Dołączył: Mar 2012
    Posty: 6
    Pobieralnia
    16
    Dodane pliki
    0
    Thumbs Up/W dół
    Otrzymane: 0/0
    Dane: 0/0
    Siła reputacji: 0

    Odp: Problem z Santic Layout

    #3
    Ref .. ktoś pomoże?

    0 Nie wolno! Nie wolno!

  4. Zarejestrowany
    Dołączył: Jul 2008
    Posty: 799
    Pobieralnia
    1
    Dodane pliki
    0
    Thumbs Up/W dół
    Otrzymane: 19/0
    Dane: 81/16
    Siła reputacji: 91

    Odp: Problem z Santic Layout

    #4
    Pamiętam, że w sX silniku Vallheru w ustawieniach konta można było zmienić opcje wyglądu w ustawieniach konta. Być może to rozwiąże "problem" wewnątrz gry. Jeżeli tak, to można wszystkim ustawić domyślną wartośćw bazie danych, żeby przy rejestracji mieli ustawiony graficzny wygląd gry.

    Nie wydaje mi się, żeby był sposób na ustawienie tej grafiki na stronie głównej ot tak. pewnie trzeba samemu to ogarniać.

    0 Nie wolno! Nie wolno!
    Nie można żyć samym życiem.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Podobne wątki

  1. Problem z Santic Layout
    Przez Ultimaq w dziale Support Vallheru
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 22-02-2013, 13:45
  2. Santic Engine - Problem
    Przez Lupus w dziale Support Vallheru
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 15-04-2011, 21:28

Osoby które odwiedziły tą stronę znalazły ją szukając:

Tagi dla tego wątku

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

Partnerzy

ViaWWWGamers - portal od graczy dla graczy Yggdrasil – portal o grach

Toplisty

TOP50 Gry Internetowe RPG - gry MMO i MMORPG online Gry w przeglądarce Top Granie
facebook
G